Skip to Content

TÖRTÉNETÜNK

A Syoss professzionális teljesítményt nyújt kiskereskedelmi közegben is, bemutatva a legújabb trendeket, technológiákat és termékhasználatot a professzionális szalonoktól az otthoni használatig - fodrászok által fejlesztve és tesztelve. 

HAJÁPOLÁS:

A Syoss Hajápolás portfóliója rendkívül széles körben kínál megoldást minden hajtípusra és hajszükségletre. Minden egyes termékcsalád tartalmazza a "Szalon Precíziós Rendszert". Ez a technológia a hajszálakra egyenként fordít figyelmet és megújítja a haj egészséges részét, ezáltal biztosítja minden hajtípus számára pontosan azt, amire szüksége van.

HAJFORMÁZÁS:

A magas teljesítményű formulák fodrászok közreműködésével kifejlesztve és tesztelve szalonstílusú hajat eredményeznek, mintha csak a fodrásztól jött volna - minden nap.

HAJFESTÉS:

A Syoss a legszebb és legtrendibb hajszíneket nyújtja, az eredmény pedig, mintha csak a szalonból jött volna. Árnyalatainkat fodrászok közreműködésével fejlesztjük és teszteljük a gazdag, hosszan tartó & ragyogó színeredmény érdekében. A professzionális teljesítményért és tökéletes őszhajfedésért.