Syoss Brow Tint Barna 5-1

BROW TINT

BARNA 5-1

Ez az árnyalat sötétszőkétől középbarna szemöldökszínig alkalmazható.
Syoss Brow Tint szemöldökfesték a tökéletes, természetes kinézetű, otthon készített szemöldökért.
Hangsúlyozd ki, erősítsd meg, kontúrozd szemöldöködet a professzionális hatású, tartós színért.
  • Könnyű és precíz alkalmazhatóság
  • Akár 4 héten és 10 használaton át tart
  • Professzionális minőségű formula egyenesen a szépségszalonból

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Használat előtt alaposan tisztítsd meg szemöldököd. Keverd össze a festéket és a színelőhívót az erre használatos tálkában a Használati útmutató alapján. A mixet vidd fel a szemöldökeidre az applikátoros kefe segítségével. A kívánt szín intenzitásától függően hagyd hatni 5-10 percig.
A színmaradványokat távolítsd el meleg vízzel átitatott vattakoronggal.

A részletesebb információkért kérjük, olvasd el a Használati útmutatót.

TECHNOLÓGIA

Ez a szemöldökfesték professzionális minőségű, szépségszalonokban a szemöldökfestéshez használt formulát tartalmaz. A tartós színezék a színelőhívó gél segítségével mélyen behatol a szemöldök szőrszálaiba, ezzel segítve a hosszan tartó színeredmény elérését. A krémes textúra az applikátoros kefe segítségével könnyen és problémamentesen vihető fel a szemöldöködre.

ÖSSZETEVŐK

Ápoló festékkrém: Aqua (Water, Eau) · Stearyl Alcohol · CetylAlcohol · Glyceryl Stearate · Toluene-2,5-Diamine Sulfate · Ammonium Hydroxide · Potassium Stearate · Resorcinol · Sodium Sulfite · Acrylates Copolymer · Phenethyl Alcohol · m-Aminophenol · Citronellol · Etidronic Acid · 4-Amino-2-Hydroxytoluene · Potassium Hydroxide · CI77891 (Titanium Dioxide)
Színelőhívó: Aqua (Water, Eau) · Hydrogen Peroxide · Cetearyl Alcohol · PEG-40 Castor Oil · Etidronic Acid · Sodium Cetearyl Sulfate · 2,6-Dicarboxypyridine · Disodium Pyrophosphate · Potassium Hydroxide · Sodium Benzoate

PRÓBÁLJA KI EZT IS

KÖVESSE A #GETSYOSSED HASHTAGET