Skip to Content
Syoss Color Toner Platinum
COLOR TONER

PLATINUM

A Color Toner Platinum hajszínező ragyogó fagyos árnyalatot kölcsönöz a hajnak. Ez az árnyalat az extra világos szőkétől a középszőke hajszínig ajánlott.
A Syoss Color Toner egy kimosható hajszínező, ami élénkebbé és intenzívebbé teszi hajszínét a ragyogó színeredményért.
  • Akár 8 hajmosásig tart és 6 használatra elegendő
  • Festett és természetes hajszínre egyaránt alkalmas
  • Alkalmas az első ősz hajszálak elfedésére*

*az árnyalattól függ

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Előkészületek: 
Gyengéd samponnal mosson hajat, majd fésülje ki törölközőszáraz haját. Helyezzen vállára egy törölközőt, hogy ruháit megóvja a nem kívánatos festékfoltoktól. Vegye fel a mellékelt kesztyűt.
Alkalmazás:
A terméket közvetlenül nedves hajon alkalmazza. Használjon annyit, hogy egyenletesen befedje teljes haját és oszlassa el egyenletesen. Ha szükséges, adjon hozzá egy kis vizet, hogy több habot kapjon. Fejbőrére vagy nyakára kerülő festékfoltokat meleg vízzel távolítsa el. Öblítse le tiszta vízzel a kesztyűket, hogy újrahasználhassa őket a hajszínező kimosásakor.
Hatóidő:
A hajszínezőt legfeljebb 5 percig hagyja a haján. 
Öblítés:
Vegye fel a védőkesztyűt. Öblítse ki hajából a hajszínezőt, amíg a víz tiszta nem lesz.

TECHNOLÓGIA

A hajszínező az intenzív színeredmény érdekében minden hajszálat egyesével bevon a fényesítő technológiával készült intenzív mikropigmentek segítségével. 

ÖSSZETEVŐK

Aqua (Water, Eau) · Cetearyl Alcohol · PEG-8 · Coconut Alcohol · Ceteareth-20 · Disodium Cocoamphodipropionate · Methyl paraben · Parfum (Fragrance) · Poly quaternium-6 · Propylparaben · Niacin amide · Panthenol · Citric Acid · Acid Violet 43 · HC Blue No. 12 · Limonene · Linalool · Ethanolamine

ÉRTÉKELÉSEK

KÖVESSE A #GETSYOSSED HASHTAGET