Minden Syoss Hajfestési Termék

TARTÓS HAJFESTÉK

Syoss Tartós Hajfesték károsodás elleni védelemmel az élénk, ragyogó színeredményért hosszan tartó intenzitással és kevesebb hajtöredezéssel*.

*kezeletlen hajhoz képest

TARTÓS HAJFESTÉK TRENDING NOW

Syoss Tartós Hajfesték Trending Now kollekciója véleményvezérek és Paul Phillips - a hajfestés szakértője - által válogatott árnyalatokkal. Maximális színeredmény és ápolás kevesebb hajtöredezéssel*.

*kezeletlen hajhoz képest

TARTÓS HAJFESTÉK COOL BLONDS

A Syoss Tartós Hajfesték Cool Blonds kollekció SalonPlex technológiával biztosít szalonszépségű platinaszőke árnyalatokat.

TARTÓS HAJFESTÉK VILÁGOSÍTÓK

Syoss Tartós Hajfesték világosítók kristálytiszta árnyalatokkal és sárgaság elleni hatással.

Oleo Intense

Syoss Oleo Intense tartó hajfesték olajjal gazdagított formulával a mélyreható ápolásért. Ammóniamentes hajfestékünk gazdagon ápolja a hajat, gyönyörű, hosszan tartó színeredményt és erős, egészséges kinézetű hajat biztosít.

COLOR TONER

Kipróbálna egy új árnyalatot? Vagy csak felélénkítené hajszínét? Fedezze fel a Syoss COLOR TONER kimosható hajszínezőt és tegye intenzívebbé hajszínét.

Root Retoucher

A Syoss Root Retoucher egy könnyen használható, kimosható spray, amely azonnali megoldást kínál a lenövések eltűntetésére.

Hair Mascara

A Syoss Hair Mascara egy professzionális azonnali megoldás. Innovatív megvalósításának köszönhetően az ősz hajszálak és a lenövések könnyedén elfedhetők.

Kipróbálna még valamit?