Syoss Color Toner MÉLY BARNA
COLOR TONER

MÉLY BARNA

A Color Toner Mély barna hajszínező luxust idéző barna árnyalatot kölcsönöz a hajnak. Ez az árnyalat a világosbarnától a sötétbarna hajszínig ajánlott.
A Syoss Color Toner egy kimosható hajszínező, ami élénkebbé és intenzívebbé teszi hajszínét a ragyogó színeredményért.
  • Akár 8 hajmosásig tart és 6 használatra elegendő
  • Festett és természetes hajszínre egyaránt alkalmas
  • Alkalmas az első ősz hajszálak elfedésére*

*az árnyalattól függ

ELŐKÉSZÜLETEK

Gyengéd samponnal mosson hajat, majd fésülje ki törölközőszáraz haját. Helyezzen vállára egy törölközőt, hogy ruháit megóvja a nem kívánatos festékfoltoktól. Vegye fel a mellékelt kesztyűt.
Alkalmazás:
A terméket közvetlenül nedves hajon alkalmazza. Használjon annyit, hogy egyenletesen befedje teljes haját és oszlassa el egyenletesen. Ha szükséges, adjon hozzá egy kis vizet, hogy több habot kapjon. Fejbőrére vagy nyakára kerülő festékfoltokat meleg vízzel távolítsa el. Öblítse le tiszta vízzel a kesztyűket, hogy újrahasználhassa őket a hajszínező kimosásakor.
Hatóidő:
A hajszínezőt 20-30 percig hagyja a haján. 
Öblítés:
Vegye fel a védőkesztyűt. Öblítse ki hajából a hajszínezőt, amíg a víz tiszta nem lesz.

TECHNOLÓGIA

A hajszínező az intenzív színeredmény érdekében minden hajszálat egyesével bevon a fényesítő technológiával készült intenzív mikropigmentek segítségével.

ÖSSZETEVŐK

Aqua (Water, Eau) · Cetearyl Alcohol · Coconut Alcohol · PEG-8 · Ceteareth-20 · HC Blue No. 12 ·Disodium Cocoamphodipropionate · Methylparaben · Parfum (Fragrance) · Polyquaternium-6 · HC Yellow No. 2 · Propylparaben · Niacinamide · Panthenol · N,N’-Bis(2-Hydroxyethyl)-2-Nitro-p-Phenylenediamine · Ethanolamine · HC Red No. 3 · 2-Amino-6-Chloro-4-Nitrophenol · HC Blue No. 16 · Basic Yellow 57 · Basic Red 76 · Sucrose · Limonene · Linalool ·Citric Acid

PRÓBÁLJA KI EZT IS

KÖVESSE A #GETSYOSSED HASHTAGET